Mindegy milyen területen dolgozol, vannak alapvető Linux ismeretek, amik nélkül nehéz boldogulni. A Linux egyszerűen ott van mindenhol. Lehetsz devopsos, etikus hacker, hálózatos vagy hagyományos linux rendszergazda: a Linux ismerete mindenhol hasznodra válik.

A Linux rendszergazda gyorstalpaló képzéssel ebben kapsz segítséget. A képzés neked szól, ha csak most kezdesz ismerkedni ezzel a világgal vagy már használod a Linuxot, de nem biztosak az alapjaid.

A hétköznapok során persze mindenki felszedi a legszükségesebb tudást, de maradhatnak kisebb-nagyobb lyukak, amiket érdemes befoltozni. Érdemes, mert ezen hétköznapi praktikák ismerete hatékonyabbá, könnyebbé teszik a munkát.

Én 1994. óta dolgozok napi szinten Linuxszal és ezalatt elég sokat "felszedtem" magamra, nem beszélve az elmúlt 28 éves Linux pályafutásom alatt jött változásokról (megszámolni sem tudom mennyi volt), amikor dolgokat újra kellett tanulni, át kellett értelmezni.

A Linux rendszergazda gyorstalpaló képzésbe ennek a tudásnak az esszenciáját gyűjtöttem össze. A Linux alapvető működésétől a legelemibb parancsokon át a mindennapi munka során előkerülő alkalmazások használatának alapjáig végigmegyek mindenen, amit én ma fontosnak tartok, hogy ismerj, ha Linux rendszerhez szeretnél nyúlni.

A képzésen gyakorlati példákon keresztül ismered meg a Linux alapvető működését és a parancsok használatát. A valós életből vett feladatok megoldását és az azokhoz szükséges parancsok, paraméterek, opciók használatát sajátítod el. A tanultak segítségével képbe kerülsz a Linux alapjaival, tudod hová kell nyúlj egy-egy feladat megodásához.

Iratkozz be!

Linux rendszergazda gyorstalpaló I. – korlátlan

11.988 Ft

Linux rendszergazda gyorstalpaló I. – letöltés

17.988 Ft

Linux rendszergazda gyorstalpaló I. – bérlettel

INGYENES
1 hónap hozzáférés
BÉRLETTEL

Minden Linux-szal dolgozónak érdemes megnéznie, kisebb-nagyobb újdonságokat mindenki találhat benne, összefoglaló, rendszerező tudást ad.

Rated 5 out of 5

Tetszett, hogy kisebb-nagyobb újdonságokat mindenki találhat benne, összefoglaló, rendszerező tudást ad.

Néhol kicsit gyors volt, ami nekem újdonság volt, ott jegyzetelni nehéz volt ilyen tempó mellett.

Avatar for Majzikné Bausz Ágota
Majzikné Bausz Ágota
2021-12-17

Például frontend fejlesztőknek, akiket érdekel a backend és devops világ.

Rated 5 out of 5

Tetszett az egész

Avatar for Mate
Mate
2021-12-17

Linux alapok, érdekes dolgokat mondot az oktató

Rated 5 out of 5

Elmélet lehetett volna több.

Avatar for Morvay Gábor
Morvay Gábor
2021-12-17

kezdő Linuxosoknak ajánlom :)

Rated 5 out of 5

Most kezdtem el foglalkozni a Linux rendszerrel. Nekem nagyon tetszett, hogy alapvető “beüzemelési” parancsokat és gondolatokat osztottál meg velünk. A sok netes keresgélés sem ad mindig a kérdésre pontosan alkalmazható választ, de ez gyakorlatias és egyszerű volt.

köszönöm

Avatar for solarix
solarix
2021-12-17

Ezek a képzések csak a hasznodra válhatnak!

Rated 5 out of 5

Nagyon sok minden elhangzott, talán kicsit gyorsan, de lényegre törő volt. A linux rendszerek betöltése, milyen állományokat ér el, mik szoktak megsérülni pl áramszünet esetén, hogy lehet javítani, megelőzni a boot hibákat. Egymás mellett élhet win és több linux verzió egy ssd-n? Ilyenek még érdekelnének.

Avatar for F Tibor
F Tibor
2021-12-16
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 csillag az 5-ből (238 értékelés alapján)
92 új tanuló a hónapban

Oktató

 Czakó Krisztián

Czakó Krisztián