Mindegy milyen területen dolgozol, vannak alapvető Linux ismeretek, amik nélkül nehéz boldogulni. A Linux egyszerűen ott van mindenhol. Lehetsz devopsos, etikus hacker, hálózatos vagy hagyományos linux rendszergazda: a Linux ismerete mindenhol hasznodra válik.

A Linux rendszergazda gyorstalpaló képzéssel ebben kapsz segítséget. A képzés neked szól, ha csak most kezdesz ismerkedni ezzel a világgal vagy már használod a Linuxot, de nem biztosak az alapjaid.

A hétköznapok során persze mindenki felszedi a legszükségesebb tudást, de maradhatnak kisebb-nagyobb lyukak, amiket érdemes befoltozni. Érdemes, mert ezen hétköznapi praktikák ismerete hatékonyabbá, könnyebbé teszik a munkát.

Én 1994. óta dolgozok napi szinten Linuxszal és ezalatt elég sokat "felszedtem" magamra, nem beszélve az elmúlt 28 éves Linux pályafutásom alatt jött változásokról (megszámolni sem tudom mennyi volt), amikor dolgokat újra kellett tanulni, át kellett értelmezni.

A Linux rendszergazda gyorstalpaló képzésbe ennek a tudásnak az esszenciáját gyűjtöttem össze. A Linux alapvető működésétől a legelemibb parancsokon át a mindennapi munka során előkerülő alkalmazások használatának alapjáig végigmegyek mindenen, amit én ma fontosnak tartok, hogy ismerj, ha Linux rendszerhez szeretnél nyúlni.

A képzésen gyakorlati példákon keresztül ismered meg a Linux alapvető működését és a parancsok használatát. A valós életből vett feladatok megoldását és az azokhoz szükséges parancsok, paraméterek, opciók használatát sajátítod el. A tanultak segítségével képbe kerülsz a Linux alapjaival, tudod hová kell nyúlj egy-egy feladat megodásához.

Iratkozz be!

Linux rendszergazda gyorstalpaló I. – korlátlan

11.988 Ft

Linux rendszergazda gyorstalpaló I. – letöltés

17.988 Ft

Linux rendszergazda gyorstalpaló I. – bérlettel

INGYENES
1 hónap hozzáférés
BÉRLETTEL

Minden rendszergazdának ajánlott, aki linuxot üzemeltet

Rated 5 out of 5

Tetszett a gördülékenység, széles szakmai ismeret-spektrum. Jól mutatta a shell hatékonyságát. Bár abszolút kezdőknek csak eleinte volt érthető valószínűleg. Krisztián nagy tapasztalatokkal rendelkezik. Kiváló anyag.

Avatar for Fodor Sándor
Fodor Sándor
2022-01-10

Lényegre törő, magas színvonalú, kiváló szaktudással átadva

Rated 5 out of 5

Alapoktól indulva jól felépített képzés, magas tudású szakembertől.

Avatar for Jakab Tibor
Jakab Tibor
2022-01-09

Az alapokat mondta el

Rated 5 out of 5

Linux alapokat tanítani együttjár azzal, hogy ki ki mást ért alatta abban, hog mi kerüljön bele.

Avatar for kamaras tamas
kamaras tamas
2021-12-29

Pár újdonság

Rated 5 out of 5

Valóban gyorstalpaló, de egy-két apróság volt ami újdonságként hatott.

Avatar for kiss.alonzo
kiss.alonzo
2021-12-21

Kezdő rendszer üzemeltetőknek amilyen én is vagyok

Rated 5 out of 5

Nagyon nagyon sok hasznos parancsot tanultam meg

Avatar for Nagy Ádám
Nagy Ádám
2021-12-17
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 csillag az 5-ből (238 értékelés alapján)
92 új tanuló a hónapban

Oktató

 Czakó Krisztián

Czakó Krisztián