Hálózat képzés
  • Leírás
  • Tanmenet
  • Kérdések
  • Értékelések

A helyi hálózat (legyen akár irodai vagy otthoni) az, aminek a leginkább kellene követnie a legújabb trendeket. Elvégre teljesen saját hatáskörben van, olcsó is fejleszteni, könnyű igazodni az igényekhez és a legkevesebb adminisztratív vagy bürokratikus gond van vele. Vagy mégsem?

Ha arra gondolok, hogy a tíz, majd száz, végül gigabites kapcsolatra átállás mindenkinek olcsó, gyors és könnyű volt, nem tévedek sokat. De ugyanez már nem mondható el a 10 gigabites átállásról. Erre átállni gyakran jelent teljes infrastruktúra cserét, ami a kábelezéssel együtt komoly költség lehet.

Mi a teendő, ha ingyen akarom növelni a kapacitást a saját hálózatomon? Kivel kell együtt dolgoznom, hogyan kell megterveznem a bővítést, milyen hibákba várható, hogy belefutok és hogyan kell azokat kezelnem? Mi a teendő akkor, ha misztikus hibákat jelentenek a felhasználóim és hogyan magyarázzam meg a pénzügynek, hogy a pénz, amit hálózatfejlesztésre adott, miért nem eredményez egyes esetekben egy bit gyorsulást sem? És mikor van, amikor ez rendben van, mikor pedig amikor ezen lehet segíteni?

A két részes LAN fejlesztési képzés első alkalmán az etherchannel, LACP és PAgP témakörrel foglalkozol. Ha hálózatos vagy, érdemes benézned, megtanulod az alapokat. Laborban kipróbálunk mindent és elemezzük a látottakat. Ha szerveres vagy, érdemes benézned és megértened, mi történik a drót másik oldalán. Ki tudja, esetleg rájössz mit csinálsz rosszul évek óta.

Lényegretörő, és részletes

Aprólékos, részletes, kidolgozott előadás, végre azt is tudom mit , miért..

Avatar for Schwarcz Zoltán
Schwarcz Zoltán
2022-04-28

A belső hálózat sebességének és redundanciájának növelése

15.990 Ft

  • Életre szóló hozzáférés a képzéshez
  • Letölthető jegyzet és példa fájlok

A belső hálózat sebességének és redundanciájának növelése

10
tanuló
2
fejezet
4
tananyag
5,0
5,0 csillag az 5-ből (1 értékelés alapján)
Kósa Ádám Kósa Ádám
Tanmenetek: , ,