A vezeték-nélküli hálózat az egyik legkönnyebben támadható. Nincs vezeték, nem kell fizikai hozzáférés. Elegendő, ha megfelelő közelségbe kerülsz a célzott rendszerhez és rendelkezel a megfelelő eszközökkel.

A támadás kivitelezése nem egyszerű. Összetett és összehangolt lépések sora kell a sikerhez. Ilyenek a forgalom elterelése és az ahhoz nagy segítséget nyújtó szolgáltatásmegtagadásos (DoS) támadás.

A képzésen megtanulsz WiFi hálózaton szolgáltatás-elterelést, megtévesztést és szolgáltatás-megtagadást kivitelezni. Sorban megismerkedsz az ehhez használható eszközökkel és azok gyakorlati használatával.

A tanultak nagy segítség a védekezéshez is, hiszen tudod milyen támadások érhetik a hálózatodat, milyen rendellenességek jelenthetik, hogy valaki aktívan támadja azt.

Megismerkedsz a hijacking, megszemélyesítés, DoS és deauthentikációs támadásokkal, a hozzáférési-pontok (AP) elterelésével (Evil Twin, Rogue/Bait/Trap/MitM AP) és a szükséges eszközök (aircrack-ng, airmon-ng, airodump-ng, aireplay-ng, airbase-ng) használatával.

A gyakorlati képzésen az oktató képernyőjén követed a lépéseket, amikhez bőséges magyarázatot kapsz. A képzés elvégzésével te magad is meg tudod valósítani ezeket a támadásokat és felismered, ha ellened próbálják kivitelezni.

Az elmúlt hónapban 48 tanuló iratkozott be
 Kiss Sandor

Kiss Sandor

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 csillag az 5-ből (63 értékelés alapján)

Iratkozz be!

WiFi hálózatok elleni támadások gyakorlati kivitelezése: elterelés, megtévesztés, DoS, MiTM – Ethical hacking – korlátlan

9.990 Ft

WiFi hálózatok elleni támadások gyakorlati kivitelezése: elterelés, megtévesztés, DoS, MiTM – Ethical hacking – letöltés

14.990 Ft

Gyakorlati és jó előadás.

Rated 5 out of 5

Képzések gyakorlatiak, de nem elvontak. Sokkal jobb érthetően megtartani egy előadást, mint a legmagasabb szakzsargont használva elvon képzés legyen ami elüldözi a hallgatókat.

Avatar for Molnár Tibor
Molnár Tibor
2021-08-02

Nagyon hasznos a téma

Rated 5 out of 5

Szokásos, jó előadás, az előadó nagyon érti a dolgát!

Avatar for Pogany Judit
Pogany Judit
2021-08-01

Nagyon részletes összefoglalót adott a témáról, sok olyan információval, amik teljesen újak voltak.

Rated 5 out of 5

Amikor védekezni kell az ilyen jellegű támadások ellen, akkor tudni kell, hogyan történik a támadás. Ebben segített sokat ez a képzés. Nem voltak teljesen ismeretlenek ezek a dolgok, de ennek ellenére is rengeteg új információ hangzott el.

Avatar for Petróczy Béla
Petróczy Béla
2021-07-30

Szakmailag felkészült előadó, értékes tudásanyag.

Rated 5 out of 5

Részletes és jól értelmezhető tudást kapunk Sándortól ismét, nagyon sok új és érdekes információt hallottunk a képzés alatt.

Avatar for Balázs Csíkos
Balázs Csíkos
2021-07-29

Minőségi oktatás, kíváló oktatóktól

Rated 5 out of 5

Kiss Sándor kapcsán kissé elfogult vagyok, és ahogy eddig, most se tudnék róla rosszat vagy kevésbé jót írni. Számomra ő az ideális mentor.

Avatar for Takács Csaba
Takács Csaba
2021-07-29