• Leírás
  • Tanmenet
  • Kérdések
  • Értékelések

Nagyon sok cégnél kell a semmiből gyorsan létrehozni a távoli munkát biztosító környezetet. Ehhez a legjobb eszköz a VPN, mely biztonságos kapcsolatot nyújt, amit egy SOHO Routeren (pl. MikroTik, TP-Link, Linksys) is meg tudsz csinálni.

Ár-érték arányt nézve egy 20-30 ezer forintos MikroTik SOHO router már megfelelő egy 10-15 fős iroda kiszolgálásához, ha IPSec VPN-t készítesz. Ezek az eszközök hardveresen támogatják az IPSec VPN működéséhez szükséges titkosítást, így kellő teljesítményt nyújtanak a feladathoz. Hasonló funkciókat egy TP-Link vagy Linksys eszköz ezen ár többszöröséért nyújt, ráadásul sokkal korlátozottabb funkcionalitással és kevésbé megbízható biztonsági frissítésekkel “fűszerezve”. Így én, ha teheted a MikroTik SOHO router-eit javaslom a célra.

Az ingyenes képzésen megtanulod egy MikroTik SOHO router beüzemelését és az IPSec VPN beállítását. A 100% gyakorlati anyagban minden fontos benne van az induláshoz. Ennél tömörebb és gyorsabb gyakorlati megoldást nem fogsz találni.

Course Information

Categories: ,

Képzés Instructor

Varasdy Imre Varasdy Imre Author
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Kérdés
Inline Feedbacks
View all comments

Gyors, érthető, használható

Rated 5,0 out of 5

Gyors, érthető, használható

Avatar for birkas.istvan
birkas.istvan
2021-04-12

hogy nagyon Jó

Rated 5,0 out of 5

Nagyon jó.

Minden jó.

Avatar for Sims Leslie
Sims Leslie
2021-03-15

VPN Gyorstalpaló

731
tanuló
1
fejezet
5
tananyag
4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 csillag az 5-ből (7 értékelés alapján)
Varasdy Imre Varasdy Imre