Hagyományos szervereket hosszú távra telepítünk. Azt szeretnénk, hogy megbízhatóan működjön. Az Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver tökéletes alap ehhez. De csak akkor, ha már a telepítéskor odafigyelsz.

Az Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver telepítése képzésen 26 éves Linux tapasztalattal rendelkező szakembertől tanulod meg a folyamat minden lépését.

A képzést akkor is érdemes elvégezned, ha az Ubuntu 20.04 telepítőjét tökéletesen ismered és azt gondolod abból többet nem lehet kihozni. Ebben ugyanis teljesen igazad van. Épp ezért nem is használjuk azt. A teljes telepítést parancssorból végezzük. Ennek két előnye van a számunkra: egyrészt szabadon azt csinálunk, amit jónak látunk, másrészt így sokkal gyorsabb, mint menükben navigálgatni.

A parancssoros telepítésben a nehézség az, hogy nem tudod mit kell csinálni. Ezen segít a képzés: lépésről-lépésre megismersz mindent, amit a telepítők a háttérben elévégeznek. Rájössz, hogy ez nem is akkora ördöngősség és mennyivel hatékonyabb így telepíteni. Ráadásul olyan technológiákat tudunk használni, amit a gyári telepítő nem tud, ellenben nagyban javítják a szervered megbízhatóságát és élettartamát.

A 100% gyakorlati képzésen elsajátítod az Ubuntu Linux profi telepítését. Az oktató képernyőjén követed az összes lépést és kiadott parancsot melyekhez részletes magyarázatot is kapsz. A képzésen azonnal használható, gyakorlati tudást szerzel, amit a következő szerver telepítésnél fel is tudsz használni.

  • Haladó telepítés
    • Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver telepítése – 1.
    • Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver telepítése – 2.
Az elmúlt hónapban 31 tanuló iratkozott be
 Czakó Krisztián

Czakó Krisztián

Szint: Középhaladó

Tracks:

Iratkozz be!

Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver telepítése – napijegy

2.388 Ft
1 day hozzáférés

Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver telepítése – hetijegy

5.988 Ft
1 week hozzáférés

Ubuntu 20.04 LTS Focal Fossa szerver telepítése – korlátlan

17.988 Ft

Még nincsenek értékelések. Legyél te az első, aki ír egyet!