Az oktató videón egy konkrét, valós életből vett példa hálózat VPN szerverét készítjük el. Az ehhez szükséges elméletet a gyakorlati példákhoz kapcsolva érthetően, a gyakorlati szakember szemszögéből ismered meg, miközben olyan tippeket és ötleteket is kapsz, melyek a tankönyvekből hiányoznak. Megtanulsz összekapcsolni két hálózatot (pont-pont VPN) és létrehozni a felhasználóid elérést biztosító VPN szervert.

A letölthető, összesen 2 óra és 12 perces videó mellé megkapod a képzés jegyzetét mely tartalmazza a kiadott parancsokat, valamint az összes elkészített konfigurációs fájlt.

A 100%-ban gyakorlatias oktatóvideón az oktató megosztott képernyőjét látod, ahol lépésről lépésre megmutat mindent, amit el kell végezned. Mindezekhez részletes magyarázatot és a valós életből vett tapasztalatok alapján tippeket kapsz, hogy a buktatókat elkerülhesd.

Az extra csomag tartalmazza a szerkesztett videót (mely az oktató gépén kerül rögzítésre tökéletes hang- és képminőséggel), valamint a jegyzetet és a képzésen elkészített konfigurációs fájlok mentését.

Iratkozz be!

OpenVPN szerver készítés

7.990 Ft
  • Életre szóló hozzáférés a képzéshez
  • Letölthető jegyzet és példa fájlok

2021-ben is helytálló, alapos képzés

Rated 5 out of 5

– bemutatja a point-to-point (tun) és bridge (tap) interfaceket

– két szerver összekötése subdomainostól

– külső kliens bekonfigurálása

– érinti a tűzfal beállításokat is

Avatar for Szélyes Levente
Szélyes Levente
2021-08-30
5
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5-ből (1 értékelés alapján)
2 új tanuló a hónapban

Oktató

 Czakó Krisztián

Czakó Krisztián