A DevOps egyik legfontosabb alapelve az automatizálás. Amit a gép megtehet, ne ember csinálja. Így van ez a szoftverek telepítésénél is, különösképp a Jenkins - és más DevOps eszközök telepítésénél. A rendszert úgy kell kitalálni és felépíteni, hogy az elvárt állapotot adod meg és abból bármikor reprodukálható legyen a teljes, beállított, működő rendszer.

A képzésen ennek az alapelvnek egy mérföldkövéhez érkezel: megtanulsz konkrét szoftver - ez esetben a Jenkinst - teljesen automatizáltan telepíteni és beállítani Kubernetes clusterben.

Akár a Jenkins, akár az automatizált szoftver-telepítés és beállítás érdekel hasznos számodra a képzés. A Jenkins példáján keresztül általánosan megismered a folyamatot, amit egy szoftvernél érdemes elvégezni, hogy azt automatizáltan tudd Kubernetes clusterben telepíteni. Egyúttal megismerkedsz egy javasolt induló Jenkins összeállítással is, amire alapozhatod a saját Continuous Deployment folyamatodat.

A képzés első felében megtanulsz kézzel Jenkist telepíteni és beállítani. Ezt követően a megismert lépéseket tanulod meg automatizálni.

A 100% gyakorlati képzésen az oktató képernyőjén követed a lépéseket, amikhez részletes magyarázatot kapsz. A hallottak- és látottak segítségével te magad is el fogod tudni végezni a Jenkins - és a logikát követve bármely más alkalmazás - automatizált futtatását Kubernetes clusterben.

Iratkozz be!

Jenkins automatizált telepítése és beállítása – korlátlan

11.988 Ft

Jenkins automatizált telepítése és beállítása – letöltés

17.988 Ft

Hasznos tudást kap az, aki rendelkezik Jenkins és Kubernetes alapokkal.

Rated 5 out of 5

Az előadó szakmai tudásához nem fér kétség, ezért ment az 5 csillagos értékelés. Nekem sajnos a levegőben lógott az egész, mert nem rendelkezem Jenkins és Kubernetes alapokkal. A címből meg nem derült ki, hogy ezekre a készségekre szükségem lesz.

Avatar for Vilmos Kiss
Vilmos Kiss
2021-05-22

Kiváló gyakorlati tudást kaphatunk a Jenkins telepítéséről és annak automatizálásáról.

Rated 5 out of 5

Szép részletes lett ez a képzés videó is mint bármely más oktatóvideó. A lényeget összefoglalja és végigvezet a lépéseken némi tippel kiegészítve.

Avatar for Inlux Arnold
Inlux Arnold
2021-05-22

Gyakorlati példákon keresztül bemutató, kedvcsináló képzés mindazoknak akik még sosem foglalkoztak a Jenkinssel.

Rated 5 out of 5

Habár még sosem használtam Jenkist, Krisztián megmutatta, hogy milyen egyszerűen és gyorsan is telepíthető és konfigurálható. Nagyon tetszettek a magyarázatok, hogy mit és miért kell beállítani.

Avatar for Papp István
Papp István
2021-05-21

Kiváló képzés a Jenkins automatizált telepítéséről

Rated 5 out of 5

Hasznos információkat adott az automatizált telepítésről.

Avatar for Turcsek László
Turcsek László
2021-05-21

Nekem ez a továbbképzés, mivel hagyományos szerver-szoba, jó az igy kézzel, meg hát ssh. stb. 10 éve kb ugyanúgy.

Rated 4 out of 5

Szokásos , jó szinvonal, nem tudom hogy csináljátok , de nálatok nincs a szokásos ööö-zés.

Avatar for Vastag László
Vastag László
2021-05-21
4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 csillag az 5-ből (51 értékelés alapján)
34 új tanuló a hónapban

Oktató

 Czakó Krisztián

Czakó Krisztián