Hálózatos állásinterjú példakérdések

Új, jobb hálózati mérnök állás megszerzésének kihagyhatatlan lépése az állásinterjú. A sikeres interjúhoz jó lenne tudni, hogy mi jár az interjúztató fejében.

A hálózatos állásinterjú példakérdések képzésen régi oktatónktól, Kósa Ádámtól tudod meg milyen kérdéseket tesz fel. Kiderül az is, milyen válaszokat vár. Megismered egy tipikus interjú menetét, valamint a szakmai kérdésekből és az arra adott helyes válaszokból sok újat is tanulsz.

Akár voltál már interjún, akár most mész először: ha még nem ültél az asztal másik oldalán, nem tudod mi jár az interjúztató fejében. A videókból megtudod mit és miért kérdez az interjúztató.

Valóban mindent tudni kell, amit kérdeznek? Mennyire előny vagy hátrány, ha kiderül valamit nem tudsz? Hogyan nyerd el egy interjún a bizalmat? Miből derül ki, hogy valóban ezt az állást szeretnéd vagy csak váltani szeretnél (ez utóbbi nyilván nem előny)?

Ádám Londonban, a világ második legnagyobb telekommunikációs vállalatánál dolgozik sok-sok éve és az ő csapatába jelentkezőket interjúztatja. De a képzés nem csak akkor hasznos, ha pont oda jelentkezel. A tőle kapott ismeretekkel sokkal felkészültebben fogsz a következő interjúra menni. Megérted mit és miért várnak tőled, miből derül ki alkalmas vagy-e a munkára.

Hálózatos állásinterjú példakérdések

24.990 Ft

Beiratkozás csak erre a képzésre

Hálózatos állásinterjú példakérdések

24.990 Ft

Beiratkozás csak erre a képzésre

Képet lehet kapni egy lehetséges állásinterjún felmerülő kérdésekről.

Rated 5 out of 5

Tetszett a plusz információ, amely esetleg fontos lehet, mint jelentkező, hogy mire érdemes jobban figyelni.

Avatar for Vatai Róbert
Vatai Róbert
2023-08-11

Állásinterjú a másik oldal szemszögéből? Érdekes.

Rated 5 out of 5

Ádám nagy tudású és érdekes témákat felvonultató előadó, mindig szívesen hallgatom, ma is tanultam tőle, pont azért is, mert nem vagyok kimondottan hálózatos szakember, csak érdekel a téma a működ(tet)és összképének szempontjából.

Avatar for Maczko Zsolt
Maczko Zsolt
2023-08-09
Hálózatos állásinterjú példakérdések

20

tanuló,

1

fejezet,

12

tananyag

5,0
Rated 5 out of 5
5 csillag az 5-ből (2 értékelés alapján)
Kósa Ádám Kósa Ádám
Tanmenetek: