Kiss Sandor

Kiss Sandor

Az etikus- és nem etikus hackerek minden pillanatban azon dolgoznak, hogy teszteljék informatikai rendszereink biztonságát. Ki-ki saját szemszögéből tekintve le azokra.

Mára egy komplex IT- és információbiztonsági szakmarendszer épült fel az infrastruktúrák és az adatok védelmére, melyben együtt dolgozik biztonsági menedzser, auditor, üzemeltető és a rendszereket tesztelő fehér kalapos hackerek.

A képzésen az alapoktól sajátíthatod el az IT biztonsági szakma alapvetéseit, a kapcsolódó elméleti és gyakorlati tudás megszerzését is beleértve.

A megszerzett tudásnak akkor is hasznát fogod venni, ha a hétköznapokban üzemeltetsz - vagy épp vezetői babérokra törsz -, de nagyszerű ugródeszka lesz számodra akkor is, ha az IT biztonság bármely szegmense - menedzsment, audit, etikus hackelés - felé kacsintgatsz.

Ebben - a jelenleg egyik legjobban fizetett - szektorban, biztonsági menedzsment szintjén a CISSP és CISM minősítésekkel rendelkező, információbiztonsági keretrendszerek üzemeltetése és auditálása terén a CISA és ISO27K auditorok, a tesztelés területén pedig beugró szinten a CEH, haladó gyakorlati tudást igazoló oklevélként pedig az OSCP certifikációkkal rendelkező szakemberek keresik a legtöbbet.

A tananyagokat ezen minősítések alapvető követelményeiből válogattuk össze.

  1. Képzéssorozatunk első, felvezető darabjában részben elméleti, de inkább gyakorlati síkon megteremtjük a későbbi metodológiai és technológiai hivatkozások alapjait. Megismerkedünk a különböző IT- és információbiztonsági keret- és audit rendszerek alapvetéseivel és közelebbről szemrevételezünk olyan, később folyamatosan használt eszközöket mint a Kali Linux és a Wireshark. A Windows-ról érkezők kedvéért egy futó pillantást vetünk a Linuxok lelki világára is, a szolgáltatások vezérlése, a bash szkriptek, a legalapvetőbb tűzfal megoldások és még néhány más fontos téren. Mindezt egy elképzelt, de a kezdetektől végigvitt, biztonsági audit-szkenárióba ágyazva, melynek gyakorlati magját az intelezés és a passzív felderítés adja.

A képzés folyamatosan bővül új tananyagokkal. Neked is van lehetőséged "beleszólni", témát kérni a "témajavaslatok" tananyagban.

Ethical Hacking – IT biztonsági vizsgálatok I. – Bevezetés és passzív felderítés

Ethical Hacking – IT biztonsági vizsgálatok II. – Vezeték nélküli infrastruktúrák 1. – Üzemeltetés, biztonság,  monitorozás

Ethical Hacking – IT biztonsági vizsgálatok III. – Vezeték nélküli infrastruktúrák 2. – Támadási vektorok, törések, védelem

Ethical Hacking – IT biztonsági vizsgálatok IV. – Hálózatok és szolgáltatások automatizált felderítése

Iratkozz be!

Ethical Hacking – IT biztonsági vizsgálatok

99.700 Ft
Scroll to Top

Ne menj el üres kézzel!

Válassz egy ingyenes képzést!