Mióta létezik bizalmas adat léteznek azok a "szakemberek", akik ezek megszerzésében járatosak. Az Internet pedig lehetővé teszi számukra, hogy könnyen kivitelezzék a támadásokat. Nem kell banknak vagy multinak lenni ahhoz, hogy megtámadjanak. Előfordulhat bármelyik kisvállalattal is.

A Black Hat Project képzésen profi bankrablók, hírszerzők és más fekete kalapos hackerek eszköztárába kapsz betekintést.

Olyan technikákkal ismerkedsz meg, melyek ismerete nélkül maximum hamis biztonságban érezheted magad. A megismerésük nem lesz megnyugtató. Felnyitja a szemet, hogy milyen konkrét, a valóságban előforduló támadásokkal kell szembenézned.

Lehet elsőre kémregénynek fog hatni amit látsz és hallasz, de ki kell ábrándítsalak: ez a kőkemény valóság. A bemutatott technikák valós, megtörtént esetekből merítkeznek (kellően módosítva mindent, hogy az eredeti támadás és annak áldozata ne legyen felismerhető). A képzésen elvégzünk pár konkrét támadást (amit törvénysértés nélkül megtehetünk) és átbeszéljük mindazt, aminek a kivitelezése letöltendővel jár, ha az ember nem hírszerző. Lesz szó Social Engineeringről, Shadow IT-ról (árnyékinformatikáról) és az Open Source Intelligence-ről (OSINT) is.

A képzés segítségével képbe kerülsz a lehetséges támadásokkal és megérted az SE, árnyékinformatika és OSINT működését. Ajánlott a drót bármely oldalán ülőknek: nagy segítség a rosszfiúkkal szembeni védekezésben és hasznos egy etikus hacker munka során is, ahol a lehetséges réseket kell felderítened.

Iratkozz be!

Black Hat Project: hírszerzés, manipuláció és árnyékinformatika – napijegy

5.988 Ft
1 day hozzáférés

Black Hat Project: hírszerzés, manipuláció és árnyékinformatika – korlátlan

11.988 Ft

Black Hat Project: hírszerzés, manipuláció és árnyékinformatika – letöltés

17.988 Ft

Black Hat Project: hírszerzés, manipuláció és árnyékinformatika – bérlettel

INGYENES
1 hónap hozzáférés
BÉRLETTEL

Érdemes elvégezni, amennyiben nem rendelkezel a témával kapcsoalatos alapfogalmakkal, viszont, ha igen teljesen fölösleges.

Rated 2 out of 5

Kezdőknek teljesen jó összefoglaló! Aki rendelkezik alapvető ismeretekkel már nem. Túl általános megfogalmazás. A kérdések szekció nagyon el volt burjánozva oda nem tartozó kérdésekkel és adott esetben basic tech supportként működött.

Avatar for Jáger Áron
Jáger Áron
2021-12-23

Érdemes végignézni, mert a vége felé vannak a hasznos dolgok. Mindenkinek ajánlanám, mert a mindennapi élethez tartozik.

Rated 4 out of 5

Az első részben túl sok volt az általános információ.

Az előadásmód kiváló volt.

Avatar for Kondás Illés
Kondás Illés
2021-12-23

Azokmak ajánlanám, akik érdeklődnek a hálózati biztonság után és mélyebben utánna akarnának nézni e területnek

Rated 5 out of 5

Sok haszon információt kaptam a képzés során! Másoknak is ajánlani tudom!

Avatar for Nagypál Márton
Nagypál Márton
2021-12-23

Oké

Rated 5 out of 5

Nem nagyon tudok belekötni, rendben volt.

Avatar for kiss.alonzo
kiss.alonzo
2021-12-23

Bárkinek aki érdeklődik a téma iránt

Rated 5 out of 5

Összeszedett és egészen jó áttekintést adott a témakörben. Ezért bevezető jellegű előadásnak azoknak, akik szeretnének a “big picture”-el ismerkedni, nekik csak ajánlani tudom.

Avatar for adam@hollosy.hu
2021-12-23
4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 csillag az 5-ből (112 értékelés alapján)
39 új tanuló a hónapban

Oktató

 Kiss Sándor

Kiss Sándor