VPN Gyorstalpaló

Nagyon sok cégnél kell a semmiből gyorsan létrehozni a távoli munkát biztosító környezetet. Ehhez a legjobb eszköz a VPN, mely biztonságos kapcsolatot nyújt, amit egy SOHO Routeren (pl. MikroTik, TP-Link, Linksys) is meg tudsz csinálni.

Ár-érték arányt nézve egy 20-30 ezer forintos MikroTik SOHO router már megfelelő egy 10-15 fős iroda kiszolgálásához, ha IPSec VPN-t készítesz. Ezek az eszközök hardveresen támogatják az IPSec VPN működéséhez szükséges titkosítást, így kellő teljesítményt nyújtanak a feladathoz. Hasonló funkciókat egy TP-Link vagy Linksys eszköz ezen ár többszöröséért nyújt, ráadásul sokkal korlátozottabb funkcionalitással és kevésbé megbízható biztonsági frissítésekkel “fűszerezve”. Így én, ha teheted a MikroTik SOHO routereit javaslom a célra.

Készítettünk neked egy ingyenes oktatóvideót, amiből azonnal megtanulhatod egy MikroTik SOHO router beüzemelését és az IPSec VPN beállítását is. A mindössze húsz perces anyagban minden fontos benne van az induláshoz. Ennél tömörebb és gyorsabb gyakorlati megoldást nem fogsz találni. Ha pedig bővebben szeretnéd megtanulni a témát, ingyenessé tettük a teljes MikroTik RouterOS képzést is. Ott nem csak az IPSec VPN, hanem az OpenVPN beállítását is megtanulod. Ezen felül a frissítésekkel, a MikroTik SOHO router használatának további részleteivel (pl. WiFi beállítása) is megismerkedsz.

Jelentkezz be a videó megtekintéséhez!

Lépj be vagy regisztrálj közösségi azonosítóval!

Register

Legalább közepes bonyolultságú jelszót adj meg! A jelszó legalább 6 karakter hosszú kell legyen. Javasoljuk betűk, számok és írásjelek kombinált használatát.

Nézd meg az élő adás felvételét!

A fenti videók mellett volt egy élő konzultáció, ahol a felmerült kérdésekre válaszoltunk. Ezek között a tűzfal beállítása is megtalálható, melyet a fenti gyorstalpaló nem tartalmaz (de a fent linkelt teljes képzés igen). Ezt a felvételt is ingyen megnézheted.

Scroll to Top

Sikeres regisztráció

Gratulálok! Sikeresen regisztráltál a képzésre.
A belépési linket e-mailben megkapod.
Az élő képzésen a részvétel ingyenes.

Ne menj el üres kézzel!

Válassz egy ingyenes képzést!