Unreal Engine 5 játékfejlesztés januárban: Ingyenes 1,5 óra tanfolyami videó! ÉLŐ online alkalmak! Ajándék assetek a résztvevőknek!

A DevOps Akadémia legújabb tanmenetében a 3D játékok fejlesztésének és tervezésének vizeire evez(t)ünk. Az Unreal Engine 5 berkeiben megvalósuló bevezető tanfolyam, és kezdő tanfolyam 4+15 órányi anyaga már elérhető oldalainkon.

Ezt a vonalat pedig igencsak komolyan vesszük. Olyannyira, hogy az évet mindjárt két élőben, de online megszervezett szemináriummal kezdjük. Ráadásul ha ezeken résztveszel most az Unreal Engine Marketplace-en beváltható hivatalos kódok formájában ajándék kezdő asset-csomagot is kapsz tőlünk, illetve a szemináriumokon egy nagyhalom ingynes asset beszerzéséhez is útmutatót adunk neked.

Ingyenesen elérhető 1,5 órányi UE5 tanfolyami videók!

A leggyorsabb – egyszerű de nagyszerű hírünk – hogy több mint másfél órányi videót ingyenesen elérhetővé tettünk az Unreal Engine 5 játékfejlesztés kezdő tanfolyamunk anyagából. A videókat ide kattintva, majd a “Tanmenet” gombot választva, lila “INGYENES” felirattal megjelölve találod meg!

Élő szemináriumok az UE5 tanfolyam résztvevőinek (2024. január 23. és 30.)

Az új esztendőt élőben, online megtartott, az UE5 játékfejlesztés tanfolyamainkhoz kapcsolódó szemináriumokkal kezdjük. Itt a már megjelent tanfolyamok anyagát tárgyaljuk tovább és egészítjük ki. Az élő alkalmak tematikáját kezdő szintre építettük, és attól függetlenül hasznos információkhoz jutsz azokon, hogy hol jársz a tanfolyamaink elvégzésével. A tanfolyamok anyagában tárgyaltak mellé további témaköröket is hozunk, ráadásul itt a videós képzéshez képest szabadabban és kötetlenebbül tudunk különböző témákról beszélgetni.

Az online szemináriumokra azok kapnak meghívást akik akár előfizetéssel, akár a tanfolyam megvásárlásával beiratkoztak a már elérhető Unreal Engine 5 kezdő tanfolyamunkra. Fontos, hogy nem elegendő, hogy jogosult vagy beiratkozni (pl előfizetéssel) hanem be is kell iratkoznod! Ekkor biztosan megkapod emailben a személyre szóló linkedet amin be tudsz csatlakozni a január 23-án és 30-án, keddenként 19:00 órától zajló eseményekre..

Ajándék asset packok a tanuláshoz és a játékfejlesztéshez!

A játékfejlesztéshez az előre elkészített assetek hasznos és értékes digitális eszközök, amelyek rengeteg munkát spórolnak neked. Gyakran saját magad nem is tudod elkészíteni őket, illetve külön eszközöket kell megtanulnod a létrehozásukhoz, vagy komoly anyagi befektetés lehet a beszerzésük. Ha láttad már valamelyik tanfolyamunkat, akkor ezt már tudod.

Azoknak az előfizetőinknek és az UE5 tanfolyamot megvásárló hallgatóinknak akik részt vesznek a zártkörű online szemináriumon, több assetből álló csomagokat osztunk ki ajándékba, hogy még könnyebben belevághass az első saját projektedbe miközben a tanfolyamainkat végzed. A csomagok tartalma eltérő lehet, de igyekszünk megoldani, hogy a saját érdeklődési körödnek megfelelőeket választhasd ki. Olyan érdekességeket találhatsz közöttük, mint a motion capture starter pack-ok, fegyverek, kidolgozott helyszínek és környezetek, de még a játékodban felhasználható zenék is. Még a legkisebb, vagy csak egyetlen asset pack is nagy segítség és hasznos érdekesség lehet kezdőként. Most több ilyet is kapsz tőlünk, hogy megalapozd a gyűjteményed.

Ezeket az Epic Games hivatalos, Unreal Engine marketplace-en beváltható kódok formájában kapod meg, és ezután jogalappal használhatod a projektjeidben. Az elkészült termékedet akár értékesítheted is. A zenék kapcsán instrukciókat kapsz, hogy hogyan tudod azokat letölteni és jogtisztán használni akár kereskedelmi forgalomba kerülő projektjeidben is. Ha ez nem lenne elég, a szemináriumokon instrukciót kapsz egy tényleg nagyon nagy halom ingyenes asset beszerzéséhez és az UE5 alatt történő használatához is.

A részvételhez és az ajándék assetek megszerzéséhez itt tudsz beiratkozni az Unreal Engine 5 kezdő játékfejlesztés tanfolyamra!

Játékfejlesztés és Unreal Engine 5 tartalmak a YouTube csatornánkon!

Hogy ne maradj le semmiről ami a DOA játékfejlesztés és Unreal Engine 5 tanmenetében történik, érdemes feliratkoznod a YouTube csatornánkra, ahol további hasznos és érdekes tartalmakkal jelentkezünk. Köztük a webináriumok érdekes kérdéseivel és pillanataival, de számos a játékfejlesztés és az UE5 használatához kapcsolódó anyagot is itt tudsz majd elérni. Már most napi rendszerességgel kerülnek ki normál és short videók. – Ezek természetesen mindenki számára ingyenesen érhetőek el.

Csapassuk!

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 Hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Iratkozz fel a hírlevélre!
Subscription Form