Keress pénzt a tudásoddal azonnal!

Segíts másoknak megtanulni amit te már tudsz és keress vele pénzt!

Csatlakozz oktató-csapatunkhoz! Oktatóink kivétel nélkül gyakorlati szakemberek, akik olyan tudást adnak át, amit a mindennapi munkájuk során szereztek és szereznek folyamatosan. Nem kell hozzá sem tanári diploma, sem szuper-képesség. Bőven elég ha szívesen beszélsz a munkád során felmerülő kihívásokról és megoldásukról.

Nincs kevés tudás. Amit tudsz az nagyon értékes annak, aki még nem tudja. Emlékezz arra neked mennyi segítség lehetett volna (szerencsés esetben volt) ha valaki a te szinteden, érthetően elmondta amivel épp küzdöttél. A legjobban az tudja átadni a gyakorlati tudást, aki nem túl régen szerezte meg, de már megvan a magabiztos, többszörösen kipróbált ismerete.

Hasznos tudás a Linux parancssor kezelésének rejtelmei is és nem kell profi Helm chart zsonglőrnek lenned, hogy át tudd adni egy Kubernetes cluster kezelésének alapjait.

A legértékesebb tudásod az, ami épp a legjobban foglalkoztat, amivel nap-mint-nap dolgozol. Legyen az egy szoftver-fejlesztési feladat vagy egy új IT-környezet felépítése.

Még sosem oktattál? Nem gond, segítünk megtanulni. Magyarország egyik legjobb IT oktatójától tanulhatod meg, hogyan készíts profi képzéseket könnyedén.

Milyen témában kerestek oktatót? Fejlesztés: szinte minden aktuális stack és nyelv (pl. Python, Java, Node.js, go). Üzemeltetés: Elsősorban DevOps, Linux, hálózat, biztonság (védelem, etikus hacker). Nem vagy biztos, hogy a te témád passzol? Írd meg mire gondolsz és megbeszéljük. Nem nekünk, hanem a hallhatók számára kell hasznos legyen.

Élőben kell oktatnom? Nem mindenkinek megy könnyen, hogy élőben csinálja. Nem is feltétlen kell neked oktatnod. Elég, ha előkészíted és segítesz a szintén szakmabeli oktatónak azt leadni, a kérdéseket (csevegésben) megválaszolni. Egy képzés elkészítése is lehet csapatmunka. Ha szeretsz élőben oktatni annak külön örülünk. Ez lehet előre felvett videó (ha így biztosabbnak érzed) vagy élő is. Segítünk, hogy a számodra legjobb formát megtaláld.

Nekem kell vágni (szerkeszteni) a felvételt? Nem. Van szakemberünk, aki elkészíti a felvételből a kész oktatóvideót. Ez neked nem kerül semmibe.

Milyen gyakran kell oktatni? Pont ahogy neked jó. Ha csak egy témád van is tökéletes, ha hetente tartasz képzést az is. És a kettő között bármi. Ahogy az is, hogy megtartasz párat, majd kimarad egy hosszabb idő (sok a munka, nyaralsz, stb.). Teljesen rajtad múlik mennyit és milyen rendszerességgel oktatsz.

Mehetek főállású oktatónak is? Nem. Ahhoz, hogy naprakész, gyakorlati tudásod legyen nem elég ha csak oktatod, csinálnod is kell. A minőségi IT oktatás szerintünk csak másodállásban működik.

Mennyit kereshetek az oktatással? Egy-egy kész anyagért (oktatóvideó, jegyzet, élő képzés) témától és minőségtől függően óránként 40-70 ezer forintot tudsz kiszámlázni.

Milyen hosszú egy-egy képzés? Ez teljesen témától függ. Van, amire elég 1-2 óra, máshoz kell 10-15. Az optimális tartalom és tematika összeállításában, valamint a jó minőségű felvétel elkészítésében is segítünk.

Hol és mikor jelentkezzek? Itt és most! A legjobb, ha a Facebook oldalunkon vagy itt a weboldalon írsz egy üzenetet.

Van kérdésed, amire a válasz másnak is hasznos lehet? Kérlek tedd fel az oldal alján lévő hozzászólásban!

Ismersz valakit, akit szívesen oktat? Írj neki most, hogy keressen meg minket!

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to Top