Élő képzés részvételi feltételek

  1. Az élő képzésen előzetes regisztrációval tudsz résztvenni. Regisztrálni meglévő fiókkal bejelentkezve tudsz.
  2. A részvétel feltétele, hogy a regisztrációnál a valós vezeték- és keresztnevedet megadod. Az adatokat kizárólag saját célra használjuk, azt másnak nem adjuk ki (az élő képzésre a jelentési kötelezettség nem érvényes). 
  3. Az élő képzésen a neved csak akkor jelenik meg másoknak, ha kérdezel vagy a csevegésben hozzászólsz. Ilyenkor a vezetékneved első betűje és a keresztneved látható.
  4. Az élő képzést követően kötelező kitölteni az értékelőlapot. A leadott értékelések a képzés oldalán nyilvánosan megjelennek (profilkép, név, pontszám, szöveges értékelés), valamint azt a Linux Akademia Ltd. más kommunikációjában is felhasználhatja. Valótlan értékelés leadása vagy az értékelésbe a témától eltérő közlendő megjelentetése esetén a felhasználói fiókot megszüntetjük.
  5. Az élő képzés rögzítése, illetve a tartalom bármely módon történő megosztása tilos.
  6. Az élő képzésen a részvétel ingyenes, amennyiben a fenti szabályok szerint jársz el. Minden más esetben a részvételi díj 9.990,- Ft, melyet a képzést követően kell megfizetni.
  7. Bármely szabály megszegése esetén a felhasználói fiókod felfüggesztésre kerül és a későbbiekben nem tudsz élő képzéseken résztvenni.