DevOps, konténerizáció, mikroszervizek, Kubernetes, NGINX. Gyakran ismételt szavak, de a valós értelmük sokszor homályos. Főleg, amikor a főnök (ügyfél, pénzügy, stb.) kérdezi, hogy miért ezt az irányt kövessük, miért nem jó a megszokott.

Az ALEF (F5, NGINX), Datatronic és a DevOps Akadémia közös előadásában ezekre a kérdésekre kapsz választ.

A konténerizáció és az erre épülő cluster technológiák elsőre - ha hagyományos környezetekhez szoktál - feleslegesen komplikáltnak tűnnek. Valójában a bevezetésük és helyes alkalmazásuk gyorsan meghálálja magát. Olyan előnyöket kapsz azonnal, amit más környezetek nem nyújtanak.

Az előadásból megérted milyen előnyei vannak a konténerizációnak, miért érdemes elindulnod ezen az úton és hogyan segítik az életedet a modern eszközök. Konkrétan a Kubernetes és az NGINX. Az előbbi a konténer-cluster de-facto sztenderdje, míg az NGINX gyakorlatilag megkerülhetetlen ha webszervert készítesz. Akár reverse-proxyként, akár frontend szerverként használod.

Ma este három előadónk segít neked betekintést szerezni a konténerziáció miértjeibe, a Kubernetes infrastruktúra világába és az NGINX használatának előnyeibe.

Az előadás segítségével megérted miért terjed villámgyorsan ez a környezet és milyen szemléletváltást igényel, ha a saját rendszeredet modernizálni szeretnéd. A hallottak segítségével nem lesz többet gond válaszolni a főnök kérdésére, hogy miért érdemes a mikroszervizek, konténerizáció és a Kubernetes irányába fejlődni.

Iratkozz be!

Hogyan juss el a hagyományos szervertől a Kubernetes clusterig

INGYENES
1 hónap hozzáférés

Mert jó volt, kész :-)

Rated 5 out of 5

Erdekes volt, jó stílusban, ennyi…

Avatar for Antal István
Antal István
2021-05-06

Igen. hasznos, korszerű gyakorlati tudást ad.

Rated 5 out of 5

Minden tetszett. Hallgattam már előadásokat a Kubernetesről, így nem volt vadidegen a téma.

Tiszta, világos és érthető volt. Jól kiemelte az előnyöket. Sodró lendülete volt az előadóknak. 🙂

Avatar for Majzikné Bausz Ágota
Majzikné Bausz Ágota
2021-05-06
4,5
Rated 4.5 out of 5
4.5 csillag az 5-ből (112 értékelés alapján)
4 új tanuló a hónapban

Oktató

 Czakó Krisztián

Czakó Krisztián

Szint: Kezdő

Tanmenetek:,